لوله گازی

لوله گازی سپاهان

قیمت لوله گاز را می توان از بازرگانی فولاد سنتر داشته باشید. یکی دیگر از انواع پرکاربرد لوله گاز ، لوله های گاز سپاهان برای مصارف خانگی تحت استاندارد بین المللی API 5L و ملی ISIRI 3574 با برند ثبت شده مانیس گاز ، جایگزین لوله های بدون درز یا مانیسمان در لوله کشی های گاز توکار ساختمان شده است.

گروه صنعتی سپاهان با صدور محصولات متنوع در سطح استانداردهای جهان و قیمت های رقابتی توانسته است در کشورهای افریقایی ، اروپایی و بویژه منطقه خاورمیانه جایگاه و اعتبار تجاری خاصی به دست اورده

سایز و اندازه های لوله گاز سپاهان از ۱/۲ اینچ تا ۶ اینچ متغیر می باشد .

فروش انواع لوله گازی، فروش لوله گازی،قیمت لوله گازی، جهت قیمت لوله گازی در سایزهای مختلف با ما تماس حاصل فرمایید.

لوله های انتقال گاز نقش بسیار مهمی در توزیع گاز به ویژه برای تامین نیاز نیروگاه ها دارند . در طراحی پارامترهای طراحی لوله باید جنبه های فنی ایمن و قابل اعتماد و از نظر اقتصادی امکان پذیر باشد . این فرآیند نیازمند چندین شبیه سازی برای به دست آوردن نتایج بهینه است. با انتخاب خطوط لوله گاز و قطر بر اساس نیازهای عملیاتی. خطوط لوله گاز با در نظر گرفتن جنبه های جغرافیایی، فنی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی انتخاب می شوند بهترین انتخاب با طول خط لوله ۷٫۲ کیلومتر به دست آمد. از نتایج محاسبات، اندازه قطر بهینه Ø۲۴ و ۲۶ اینچ بر اساس نسبت سرعت جریان گاز به سرعت فرسایش به دست می‌آید. علاوه بر این، انتخاب قطر لوله باید در دسترس بودن بازار، محدودیت‌های زمانی پروژه و الزامات نوسان گاز در طول عملیات را نیز در نظر بگیرد.

لوله گازی (2)

 

گاز با هدف روشنایی به تدریج نقش اصلی را در تعادل انرژی خانگی به عهده گرفت. پس از تثبیت خود به عنوان تامین کننده مواد غذایی برای آشپزخانه ها (جایگزینی سیلندرهای LPG)، برای چندین دهه خود را به عنوان منبع گرمایش فضا معرفی کرده است. نیروگاه های حرارتی – و تولید آب گرم خانگی زیرا در مقایسه با سایر سوخت ها، با هزینه کمتر، راندمان بیشتر شبکه های توزیع و اثرات زیست محیطی کمتر تسهیل می شود.گاز شهری گسترده ترین منبع انرژی اولیه از میدان های استخراج و از طریق یک شبکه توزیع متراکم، مستقیماً به خانه های ما می رسد. لوله های گاز ترجیحاً باید در خارج از ساختمان (به عنوان مثال حیاط، دیوارهای پیرامونی، دیوارهای مرزی و غیره) گذاشته شوند تا مسیر داخل ساختمان را تا حد امکان محدود کنند و در هر صورت دسترسی برای هر گونه بازرسی و/یا نگهداری را تضمین کنند. لوله های گازی فولادی غیر آلیاژی که در معرض دید نصب می شوند باید با استفاده از پوشش های مناسب مانند گالوانیزه یا رنگ آمیزی به اندازه کافی در برابر خوردگی محافظت شوند.

 

لوله های گازی  (فولادی، مسی) که در فضای باز نصب می شوند (به عنوان مثال: حیاط، دیوارهای محیطی، دیوارهای اطراف) و در معرض دید قرار می گیرند، باید در موقعیتی قرار گیرند که از ضربه و آسیب محافظت شود. به طور خاص، در صورت لزوم – به عنوان مثال مناطق ترانزیت یا پارک وسایل نقلیه موتوری، لوله ها باید با یک غلاف فولادی با ضخامت کمتر از ۲ میلی متر، برای ارتفاع حداقل ۱٫۵ متر محافظت شوند. به عنوان جایگزینی برای غلاف فولادی، می توان از عناصر یا محصولاتی با ویژگی های مقاومت مکانیکی معادل استفاده کرد. لوله های گازی که در خارج از منزل نصب می شوند باید به اندازه کافی در برابر تأثیر اشعه ماوراء بنفش، آتش سوزی احتمالی و گرمای بیش از حد محافظت شوند.

لوله گازی برای انتقال گاز استفاده می شود و جنس لوله گازی از پلی اتیلن و فولاد است.لوله گازی در نیروگاه ها،صنایع پتروشیمی، ساختمان ها به کار برده می شود.  همچنین در لوله کشی سیستم هوای فشرده هم مورد استفاده قرار می گیرد. از ورق گالوانیزه برای تولید لوله گازی استفاده می شود. این ورق موجب مقاومت لوله در برابر رطوبت و زنگ زدگی می شود. لوله گازی هم برای انتقال گاز در مصارف خانگی و هم در صنعت کاربرد دارد. لوله گازی انواع مختلفی دارد که هر نوع آن بر حسب روش و جنس و استاندارد تولید تفاوت هایی دارند. تضمین لوله گازی را کیفیت آن تعیین می کند. کیفیت لوله گازی در ایمنی انتقال گاز بسیار اهمیت دارد.

لوله گازی (4)

 

دو نوع دسته بندی برای لوله گازی مختلف وجود دارد :

لوله گازی توکار: این نوع لوله گازی در برابر خوردگی و رطوبت بسیار مقاوم و مستحکم است. برای انتقال گاز شهری و گاز پالایشگاهها به مناطق و اماکن دور از لوله گازی توکار استفاده می شود که بتواند در برابر فرسودگی و ضربه مقاومت داشته باشد.

لوله گازی رو کار: جنس لوله گازی روکار نسبت به لوله گازی توکار آسیب پذیر است. برای انشعابات ساختمان از لوله گازی روکار استفاده می کنند. لوله گازی توکار قیمت بیشتری نسبت به لوله  روکار دارد. برای انتقال گاز به جاهای دور نباید از از لوله گازی روکار استفاده کرد.

جنس لوله های گازی

برای جلوگیری از آسیب های احتمالی و افزایش کاربرد و بهره وری و مقاومت لوله ها، لوله های گاز را به صورت آلیاژی تولید می کنند. به عنوان مثال لوله هلی فولادی را به صورت فولاد آلیاژی ساخته می شوند.

تولید لوله های گازی در چهار جنس

فولادی: جنس فولادی لوله گازی نسبت به دیگر مدل ها انعطاف بیشتری دارد. و این جنس در مناطق با رطوبت بالا به صورت لوله گازی فولادی گالوانیزه مورد استفاده قرار می گیرد. لوله گالوانیزه نوعی لوله فولادی با روکش روی است. فولاد به خودی خود در معرض آب و اکسیژن در معرض خوردگی است. برای کاهش سرعت خوردگی و افزایش طول عمر لوله های فولادی، سازندگان از پوشش روی استفاده می کنند. پوشش روی برای همیشه دوام نمی آورد. با گذشت زمان از بین می رود اما این می تواند پس از چندین سال استفاده باشد.

مسی: از لوله گازی با جنس مسی در بعضی جاها و مناطق و با شرایط خاص استفاده می شود.

پلی اتیلن: لوله گازی پلی اتیلن برای شبکه گاز رسانی شهری استفاده می کنند.

برنجی: از لوله گازی برنجی جهت تولید هر نوع اتصالات گازی و شیر آلات استفاده می کنند.

لوله گازی (5)

 

سه نوع لوله فولادی داریم:

لوله فولادی جهت انتقال سیالات در صنعت نفت و گاز

لوله فولادی جهت لوله کشی ساختمان

لوله فولادی جهت لوله کشی آب و فاضلاب

انتخاب بهترین لوله گازی

 

عوامل بسیاری در انتخاب بهترین لوله گازی دخیل هستند. و هر فردی با توجه به نیاز و شرایط خود باید جنس لوله گازی را انتخاب کند. در اینجا دو موردی که می تواند در انتخاب لوله گازی به شما کمک کند را ذکر می کنیم.

لوله گازی (1)

بازبینی فشار گاز داخلی: حتما می دانید فشار گاز مایع در پالایشگاه های گاز، بیشتر از فشار گاز شبکه های گاز شهری است بدین جهت وقتی که گاز مایع را از پالایشگاه های گاز به شبکه های گاز شهری منتقل می کنند؛ این فشار توسط دستگاه مخصوصی کم می شود تا در زمان انتقال گاز شهری اتفاقی پیش نیاید. پس برای انتقال گاز پر فشار از لوله های گازی کربن استیل و برای انتقال گاز کم فشار از لوله های گازی پلی اتیلن استفاده می کنند.

بررسی قطر لوله گازی: در پالایشگاه ها و کارخانجات، از لوله های گازی با قطر زیاد استفاده می کنند. اما تأسیسات و شبکه گاز رسانی معمولا قطر یکسان دارند.

در تولید لوله گازی کیفیت و استاندارد مختلفی وجود دارد. از این جهت در زمان اتصال لوله گازی باز هم ممکن است مشکلاتی ناخواسته پیش بیاید. از جمله این مشکلات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اتصالات اشتباه لوله گازی
  • آسیب دیدن و خراب شدن لوله گازی
  • نشتی گاز
  • آسیب و خرابی دریچه های خاموش

 

اگر خط گاز به تازگی کشیده شده باشد، یک  متخصص گاز باید  آن را از نظر نشتی بررسی کند. تنها پس از این بررسی ممکن است خط آزاد شود. با این حال، پس از آن، دیگر نیازی به بازرسی وجود ندارد. از این پس مسئولیت نصب گاز بر عهده مالک ساختمان است. در صورت نشت گاز یا چیز بدتر، مسئولیت خسارت وارده بر عهده مالک ساختمان است. باید اقدامات احتیاطی انجام شود تا اطمینان حاصل شود که این اتفاق نمی افتد.